Σακκά Ευαγγελία

logo

Το φαρμακείο ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην περιοχή της Σπλάντζιας, από τη φαρμακοποιό Ευαγγελία Σακκά.

Η ιδιαίτερη αγάπη της προς τις εναλλακτικές μορφές θεραπευτικής, όπως η ομοιοπαθητική, η αρωματοθεραπεία και η βοτανοθεραπεία της έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο χώρο όσο αναφορά την ποικιλία των προϊόντων αλλά και την ενημέρωση των πελατών.

Στόχος του φαρμακείου αυτού είναι η επιλογή των σωστότερων προϊόντων για κάθε πελάτη του, ανάλογα με τις ανάγκες του, και η ενημέρωσή του για την σωστή χρήση τους με σκοπό την μεγιστοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Επιδιώκουμε τη συνεργασία φαρμακοποιού και γιατρού για την επιλογή της σωστής θεραπείας και την συνεργασία ασθενούς και φαρμακοποιού για την ορθή χρήση κάθε σκευάσματος ώστε να καταλήξουμε γρηγορότερα και ορθότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα της θεραπείας.

Το φαρμακείο δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών του. Αυτό μπορεί και το επιτυγχάνει με τη βοήθεια του εξειδικευμένου του προσωπικού που δεσμεύεται στη δια βίου εκπαίδευσή του.

logo

BONUS CARD

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ